11.06.2008 г., 10:02 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
722 0 1

Обичам те - да, не крия,
искам с теб нов свят да открия,
да те имам аз сега,
нищо друго не желая.
Сърцето ми ти принадлежи.
Не го наранявай - там си ти.
Ти ще бъдеш завинаги там,
дори и да разрушиш този храм.
Обичам те до болка, обичам те сега,
обичам те, гори в мен любовта,
обичам те - ти си моята мечта,
НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ.

 

© ПеТя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??