28.05.2007 г., 21:41 ч.

* * * 

  Поезия
389 0 1
Отива си и този ден
и тъмна нощ ще го смени.
Ти не си до мен,
а аз обляна съм в сълзи.

Сама съм аз във тишината,
нощта е тъмна и студена.
Във спомена изгарящ ми душата,
отново аз съм потопена.

Ще дойде утрешния ден,
нощта студена пак ще го смени.
Ти пак не ще да си до мен,
а аз пак ще съм обляна във сълзи.

© Йорданка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??