28.02.2021 г., 7:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
205 1 4

 

 

Тъмна стая.

Казаното помежду ни    

изсипа прах от звуци.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??