31.10.2011 г., 9:52 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
526 0 2

                                      (посветено)

 

За това, че ми върна усмивката,

за това, че се чувствам щастлива,

за това, че искрите в очите ти

правят топка в стомаха ми свита,

 

че ме караш да бъда на двадесет

и да върша тъй странни неща,

че дори и затуй, че понякога

в погледа ми проблясва сълза -

 

съм готова да махна удобството,

да сведа мойта луда глава

на гърдите ти, само и само

да получа в отговор - топлина.

 

 

 

 

© Никол Тер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??