16.09.2019 г., 8:52 ч.

<3 

  Поезия » Източни форми
797 1 0

Усещам те в морето. 
Точно ти си - бурна и нежна, привличаща.
Зелено-синьо те обичам! 

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??