31.10.2010 г., 23:55 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
905 1 11

 

 


Спомените ми се връщат
като жив плет подредени.
Аз отдавна не съм същата,
ти отдавна си със нея.
Искам да избягам тайно,
а при тебе все се връщам -
нашата любов незнайна
като огън ни прегръща.
Как да се спася, аз питам се,
отговор все не намирам.
Ти отдавна не си същият,
аз отдавна те обичам.

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:7f980fa5

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??