3.11.2009 г., 22:23 ч.

5 от буква "T" 

  Поезия » Хумористична
468 0 3

          Такова

 

Думата, с която всеки

ще намери пътя преки

до коя да е такава,

за момента във забрава.

 

             Тераса

 

Българинът е с нагласа

все да разширява.

Тъй дори квадрат тераса

той го остъклява,

а после безспорно

човечецът смята,

за да е просторно,

да срути стената

и за сметка

на салона

няма гледка

от балкона.

 

      Трагедия

 

Туй, което става

с нашата държава –

кадърните хора

на запад работят,

а тез’ за затвора

живота ни водят.

 

            Туба

 

Съдът необходим

на всеки проф. шофьор

останал невидим

(без GPS надзор).

 

             Тройка

 

Оценката, която дава

този, който преподава -

или по сигурна заслуга,

или за някаква услуга.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??