25.06.2009 г., 12:51 ч.

5 в 1 от буква "К" 

  Поезия » Хумористична
540 0 7

 

 

       Клюкарка                                           

 

Безработната жена ,                      

за която ще речем,                         

че с „къде”,”какво”,”кога”              

тя борави без проблем.                 

Главата й запълва

информация безкрайна,                       

незапитана я бълва,

па макар и стара тайна.                 

Няма лято, няма зима,                   

отговор за всичко има.

 

      Кантар

 

Уредът опасен,

превръщащ жена

от ангел прекрасен

в дебела свиня.

 

           Кражба

 

Някой, взел от нас назаем

нещо, за което знаем,

че ще върне го, когато

дойде кукувото лято.

 

       Казарма

 

Мястото, което

може да направи

мъж от този, дето

още се лигави.

 

           Клиент

 

Потребител, който има

само правото да плаща,

да закупеното взима

и по пътя си да хваща.

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??