В забравените снимки на тавана
се крие началото на паяжината,
там скъсаният детски образ
все още търси своята половина,
загубена сред стари вещи,
когато се опитвам да я търся
при вестници "Неделен детектив"
и старото радио безмълвно,
при ореха - останал само пън...
така удобен е за сядане.
© Калина Василева Всички права запазени