Jul 29, 2009, 11:26 AM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
486 0 0

В забравените снимки на тавана

се крие началото на паяжината,

там скъсаният детски образ

все още търси своята половина,

загубена сред стари вещи,

когато се опитвам да я търся

при вестници "Неделен детектив"

и старото радио безмълвно,

при ореха - останал само пън...

така удобен е за сядане.

© Калина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??