25.02.2010 г., 0:00 ч.

*. 

  Поезия » Друга
671 0 0

Добре дошли

в моя свят.

Добре дошли,

ръка протягам.

Приветствам Ви

с усмивка блага,

добре дошли...

Вземете си от него,

предлагам всичко:

клонки от Цветя,

Крилати динозаври,

Оранжева трева...

Добре звучи,

но нереално.

Добре дошли!

Не ви харесва?

Оставете.

... И без това не съществува.

 

 

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??