18.01.2008 г., 16:02 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
669 0 3

Целувка

Целувам устните ти...

и вкусът остава

да ми напомня

на узрелите малини,

на пролетта,

на лятото,

на есента

и хубавите зими,

които с теб

тъй бързо изживяхме,

че струват ми се като миг.

Миг кратък,

но безкрайно скъп -

подарък чуден

от съдбата!

Целувам те...

и този път

целувките ти

имат дъх на лято.

Обичам те!

© Корнелия Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??