29.04.2012 г., 0:35 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Обичам те, а ти не ме обичаш!

Не знам защо и за какво,

но забрави да изричаш

нежни думи в нашето легло.

 

Протягам се да те прегърна -

ръце да стопля в твоите ръце,

но няма кой да ми отвърне -

бездушно е отсрещното сърце.

 

А да погаля искам само

със нежна ласка твоята коса,

но удря се ръката ми във рамо...

защо обърнал си ми гръб сега?

 

Изричам тихо колко те желая

и как ми липсваш всяка нощ,

но за това душата ти нехае...

безчувствието реже като с нож.

 

Гори душата, тялото копнее,

сърцето ми мечтае за любов,

но пожарът тихо ще изтлее

без пламъка на огън нов!

 

17.11.2005г.

© Петя Стрелчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??