6.01.2013 г., 0:57 ч.

* * * 

  Поезия
352 0 1

Нещо повече от любов,

която отминава,

нещо повече от време,

което не се забравя,

нещо повече ли беше,

или така ни се струва,

нещо повече ли е,

или така си помислих,

нещо повече ли е

или така ми изглеждаше,

нещо истинско ли е,

или просто ми се

искаше и се правех,

че е такова.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??