4.02.2012 г., 2:41 ч.

* * * 

  Поезия
301 0 0

 

Гледам коледната мъничка елха

и висящите по нея нещица -

еленчета, джуджета,

а снежният човек дори е с каска!

Интересно! От какво ли се предпазва?!

Да не би от слънцето?

Ами да! Неговата ледена снага

от слънцето веднага ще изчезне.

Ще щръкнат само две очи,

които ще надничат

и тъжните си впечатления

не ще има къде да приютят!

Стой си с каската, човече, стой,

очите ти не ще го понесат...

© Елена Рускова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??