2.12.2008 г., 6:31 ч.

  Поезия » Бели стихове
449 0 1

Ще ми се да построя идеалния човек.

Да е светъл, пъстри думи

да заливат, от него, слуха ми,

да не ме занимава със себе си,

да не го занимавам със мене.

Само да се смея, смея,

като да ми липсват проблеми.

 

А да му се смея - дали не искам

отражение на себе си?

 

30.11.2008 г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??