2 dic 2008, 6:31

  Poesía » Versos blancos
451 0 1

Ще ми се да построя идеалния човек.

Да е светъл, пъстри думи

да заливат, от него, слуха ми,

да не ме занимава със себе си,

да не го занимавам със мене.

Само да се смея, смея,

като да ми липсват проблеми.

 

А да му се смея - дали не искам

отражение на себе си?

 

30.11.2008 г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??