Dec 2, 2008, 6:31 AM

  Poetry » White poetry
450 0 1

Ще ми се да построя идеалния човек.

Да е светъл, пъстри думи

да заливат, от него, слуха ми,

да не ме занимава със себе си,

да не го занимавам със мене.

Само да се смея, смея,

като да ми липсват проблеми.

 

А да му се смея - дали не искам

отражение на себе си?

 

30.11.2008 г.

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??