27.10.2007 г., 14:16 ч.

*** 

  Поезия » Оди и поеми
863 0 4
Ходиш, влачиш се през тежки пътища,
на живота хвърляш някоя псувня.
Оглеждаш се за знаци упътващи,
но няма нищо от другата страна.
Що ли пък ти трябват знаци?
Ти можеш и сам да продължиш.
Те (знаците) са за глупаци!
Няма нужда посока да следиш,
ако тя не е за твоя свят продран.
Както няма нужда от фалш и лъжи,
ама гледай как животът ти от тях е изтъкан
и от нежни думички няма там следи...
Цял живот ти даваш повече, отколкото си взимал.
И сега се чувства празна твоята душа.
Не можеш да изгубиш нещо, което не си имал,
и още повече боли те от това...

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??