12.08.2008 г., 20:57 ч.

... 

  Поезия » Друга
577 0 2
Веднъж съгледах звезда,
в нея видях лицето ти -
щастлив бдиш над мен,
от небето ме гледаш
и виждаш в сърцето ми
колко много те обичам...

11.08.08

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??