Aug 12, 2008, 8:57 PM

... 

  Poetry » Other
576 0 2
Веднъж съгледах звезда,
в нея видях лицето ти -
щастлив бдиш над мен,
от небето ме гледаш
и виждаш в сърцето ми
колко много те обичам...

11.08.08

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??