12.06.2010 г., 19:28 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
399 0 1

 

 

                       всички тези хора

                       в 10 вечерта

                       които рекламират

                       дюшеци дормео

                       шуменско пиво

                       лосион за бръснене

 

 

                       едва ли имат

                       редовен сън

                       пият бира

                       и

                       бръснат космите си

                       срещу пет сребърника

                       от тайната вечеря

                       на Господ

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??