5.01.2010 г., 22:16 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
500 0 10

 * * *

Видя ли ме?

Позна ли ме?

 

В слънчевия лъч,

който те огря...

В топлия дъжд,

който вън запя...

В полъха на вятъра,

донесъл прохлада...

В звездния блясък -

за очите наслада...

В милувката нежна

и целувката снежна...

В  пеперудения полъх

от размахано крило...

Отново ще се питаш

кога е туй било..

 

Знам, че ме видя,

но пак не ме позна...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??