Видя ли ме?
Позна ли ме?
В слънчевия лъч,
който те огря...
В топлия дъжд,
който вън запя...
В полъха на вятъра,
донесъл прохлада...
В звездния блясък -
за очите наслада...
В милувката нежна
и целувката снежна...
В пеперудения полъх
от размахано крило...
Отново ще се питаш
кога е туй било..
Знам, че ме видя,
но пак не ме позна...
© Мария All rights reserved.
ПОЗДРАВИ!