2.01.2021 г., 17:59 ч.

*** 

  Поезия » Философска
208 2 1

Газя в кал, утрото надига очи
и не мога да сгрея пръсти.
Над колко обиди и колко мечти
смиряващо се прекръстих?
Беше спомен и спомен ще е...
Времето всичко отмята.
Напусни го за малко това синьо небе...
Господи, слез на земята!

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??