22.04.2012 г., 13:07 ч.

........ 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Защо ми каза тези тежки думи,
не може да ги побере ума ми...
Защо ти трябваше да ме убиваш,
защо не искаше до мене да заспиваш?
И ето, аз съм мъртъв вече,
стоиш до мене, а си тъй далече.

© Юлиян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??