26.11.2015 г., 15:37 ч.

*** 

  Поезия » Друга
860 0 6

Като дупка на пътя,

като паднал светия,

като пломба на кътник,

като празна кутия

ми засенчваш пейзажа

и от него се плезиш.

Няма нищо да кажа.

Тук се спъва поезията.

Имам двеста причини

да ти скрия небето

и да стана значима

с даденото – не. С взетото.

Носиш дребна ненавист

като стара екзема.

Успокой се, по дяволите.

Няма да ти я взема.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??