2.12.2007 г., 13:21 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
748 0 8
Когато сложа ръце на раменете ти,
те се превръщат в криле на уморена птица.
Отнеси ме със себе си.
Кратко е лятото.

Когато докосна с устни очите ти,
оживяват в душата ми твоите приказни сънища.
Досънувай ги с мен.
Близко е утрото.

Когато думите мои не стигат до теб и отнася ги вятърът,
подслони ме във своите обятия...
ще ги чуе направо сърцето ти
и ще ги превърне в песни.
                                                          

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??