9.10.2007 г., 14:59 ч.

6 години заедно 

  Поезия
1001 0 5
Шест години ти беше до мен,
играехме заедно всеки ден.

Най-добри приятелки бяхме
и все още сме,
завижда ни всяко дете!
Разделихме се, уви
,
но пак приятелки сме най-добри!        



          Стихчето е посветено на мен и на моята най-добра приятелка!

© Питър Пан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??