14.08.2008 г., 16:41 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
556 0 3
Петлистна детелина
на колене пред
радиоактивното щастие.

+  +  +
Седя в поза "лотос"
и приличам на
мислещо цвете.

+  +  +
Хайка за хайку -
дебнат ни капаните
на безсловесната мъдрост.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??