В този безкраен коловоз
Изглежда, че всеки ден е същият,
но само малко по-лош
Това е всичко, което виждам
Плач и страхове, подхранвани от лъжи
Е всичко, от което съм заобиколен
Кимам с глава, дори когато не съм съгласен
Очите ми показват това, което наричам фейк позитив
Още една замръзнала рамка,
още един бъг в съзнанието ми
И докато светът просто бавно се обръща,
аз избледнявам като мъгла в морето
© Емил Богданов Всички права запазени