24.10.2012 г., 12:36 ч.

* * * 

  Поезия
412 0 1

Защо, когато ми липсваш,

си мисля, че не мога без теб...

Неутешимо гледам

просторанствата

и очаквам  точно някого

и нещо,

а времето отлита

там, където

чака ме друг 

със друго...

защо, когато липсваш ми,

просто преборвам съдбата,

отричайки

пагубността на всички 

чувства.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • защото човек е обречен да учи..някой по-бавно,друг по-бързо,по-начесто..
Предложения
: ??:??