6.09.2009 г., 22:00 ч.

* * * 

  Поезия
567 0 25

Огън и плам

в душата ти бунтува,

огън и плам

сърцето ти вълнува,

огън и плам,

мълчи сърце човешко.

 

Длани налей

с чувства,

мисли,

нежност ти огрей,

дълбоко в невежи души

ти изгрей.

 

Любов, поспри

и вникни

в лъстави сърца човешки,

с огън ти стопли,

с вечна любов

огрей

земя скована,

от души прокълнати

и вечен мир да настане,

и радост,

нежност да изгрей.

 

Сън ли беше,

или не,

ти при мен пак дойде,

дойде с тихи стъпки

нежност,

в две длани събрани

до мен ти дойде,

сънувам ли?

Не знам, но...

 

2002г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??