15.10.2015 г., 0:59 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
615 0 0

Ти подаваш ми чашата, скъпи,

а аз пия в захлас и отричам,

че ще бъдем во век разделени

и върховна любов ни предричам!

 

Че ази те много обичам.

И с шъпот в ушото ти казвам,

че твойта съпруга не струва

и нежно врата й показвам...

 

Със жестове чувства изказвам

и нежно те тупам по рамото,

че само то, само то, само то

... знае как да се обърне към мен!

 

* * *

 

И с всеки ден, всеки ден, всеки ден 

ази духовно израствам,

че там горе, горе на билото

мечтая си как съм със милото...

© Лова Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??