Познавам огъня,
във който днес изгаряш.
До скоро адски пламъци
изгаряха и мен сама.
И мислех, че за раните мехлема си,
но уви, не е такава моята съдба.
Във мислите си зная как при нея си
и аз мечтаех в чуждите ръце.
Опитваш се да бъдеш себе си,
но вече дал си своето сърце.
© Снежа Всички права запазени