4.02.2009 г., 19:01 ч.

* * * 

  Поезия » За деца
638 0 1
На баба си приличам
Мойта баба Дара
всеки ден ми се кара:
ту ръцете неизмити
или се промъквам
с обувки неизтрити,
че закуската оставям,
с футбол се залавям.
Вечно тя следи ме -
детектив е същи,
вместо да си гледа
работата вкъщи.
Хайде, бабке мила,
не бъди свадлива,
много те обичам,
че на тебе аз приличам.

© Стоянка Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??