28.12.2013 г., 19:46 ч.

~* ~* ~* 

  Поезия » Любовна
536 0 0

***

Аз нямам сърце. Аз съм сърце.
Аз не обичам. Аз съм обичане.
Аз не плача. Сълзата съм аз.

Аз не пиша стих. Аз съм стих.
Аз съм денят. Нощта съм аз.
Аз съм това, което съм...

 

© Ванко Николов  (Starkmaster°  ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??