Не ми говори за бъдещето, защото не вярвам в него.
Не чертай планове и не обещавай.
Друг мина преди теб и ме наказа.
Наказа ме, задето вярвах.
Задето се борих.
Задето обичах.
Подаде ми ръка, а после извърна поглед.
Не се надявай и не опитвай.
Не ми се вричай.
Аз вече зная какво си мислиш.
И не отричай.
Няма да откриеш слабата в мен.
Не и сега.
Не и така.
© Александра Всички права запазени