18.12.2020 г., 11:05 ч.

*** 

  Поезия
270 0 0

На звездите споделям тишината,
потънала дълбоко в мисли за теб. 
А сърцето ми как заподскача,
не е преставало дори за ден. 

 

На звездите споделям тишината,
знаят всичко за теб, 
дори и луната, помолих за съвет,
но така и не ми отговори, просто замълча.

 

Как да спра да си мечтая, 
за теб и твоята топла усмивка, 
за теб и твоите сини очи?
Как да спра да си мечтая, дай ми съвет?

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??