17.11.2011 г., 11:00 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
685 0 0


текст за хард-рок песен

 

     Кучка с котешка душа

 

тя беше кучка

с котешка нежна душа

тя носеше черна душа

кучка кучка беше тя

тя имаше сини очи

големи сини очи

като две езера

тя имаше нежна душа

котка котка беше тя

в цялата малка околия

най-прекрасна бе тя

ангелско тяло имаше тя

но в него се криеше

дяволската ù душа

черни коси имаше тя

и зелено сини очи

и всички ни прееба

 

Припев:

защото гладна за любов беше тя

защото болна от любов беше тя

защото жадна за любов беше тя

защото луда от любов беше тя

 

гладна бе за любов

гладна за дума добра

болна бе от любов

защото кучка беше тя

кучка с котешка душа

болна от любов беше тя

болна за любов беше тя

и всички ни прееба

ангел ангел бе тя

с дяволска черна душа

с дяволски черни рога

дявол дявол бе тя

с ангелски бели крила

чукаше всички наред

и всички ни прееба

болна от любов беше тя

болна от много неща

болна за дума добра

тя носеше черна душа

истинска котка бе тя

истинска кучка бе тя

ласкав бе ù гласа

нежна бе ù плътта

и всички ни прееба

Припев:

защото гладна за любов беше тя

защото болна от любов беше тя

защото жадна за любов беше тя

защото луда от любов беше тя

защото истинска кучка бе тя

 

ангел ангел бе тя

с дяволски стройни  крака

дявол дявол бе тя

с ангелска сочна уста

жадна за дума добра

жадна за много неща

и от любов полудя

и от любов изгоря

и от любов тя умря

жертва на любовта

жертва на суета

гладна за дума добра

гладна за много неща

Припев

Йоланта-Месалина

Йоланта Агрипина

Йоланта - секс машина

дойде и си замина

Йоланта-йолантина

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??