22.09.2017 г., 23:17 ч.

... 

  Поезия » Философска
336 1 3

Пак същият стих.

Дежа вю. До кога?

Омраза-любов,

любов и тъга.

 

На обръч от тлен -

от корен и плод,

върти се безспир

животът в галоп.

 

Във пролет от зима,

от сняг във цъфтеж,

кръжат пеперуди

в косите от скреж.

 

Един е сезонът -

без име и цвят.

Сърцето най-знае.

Попитай го пак.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??