10.04.2009 г., 0:17 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
328 0 0

Бързам по пътя, а то е толкова далеч.

Не зная нищо, сякаш не човек съм, а келеш.

 

Но не се дава моята душа,

зная, че сетне ще я освободя.

Само ако някой до мене тича.

ще полетя, ще заричам

тези думи красноречиви -

вяра, надежда, любов,

с тях ще сме щастливи.

© Димитър Божинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??