15.08.2013 г., 23:33 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
380 0 0

***

 

Боли от грапави истини.

Боли и от обичане.

Тогава спира времето

и идват сълзите...

на ръба на тишината.

Утихваш и търсиш себе си.

Някъде, в някого, в нещо...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??