Aug 15, 2013, 11:33 PM

*** 

  Poetry » Love
422 0 0

***

 

Боли от грапави истини.

Боли и от обичане.

Тогава спира времето

и идват сълзите...

на ръба на тишината.

Утихваш и търсиш себе си.

Някъде, в някого, в нещо...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??