15 авг. 2013 г., 23:33

*** 

  Поэзия » Любовная
381 0 0

***

 

Боли от грапави истини.

Боли и от обичане.

Тогава спира времето

и идват сълзите...

на ръба на тишината.

Утихваш и търсиш себе си.

Някъде, в някого, в нещо...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??