23.11.2014 г., 11:43 ч.

*** 

  Поезия » Друга
366 0 6

Тя беше изящна 
бутониера
за тъмния му костюм.
Внимателно я заключи
в чекмеджето с лични вещи.
Навлече старото кожено яке
и се прибра у дома.

картина: нета

© Лъки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??