4.07.2010 г., 10:40 ч.

*** 

  Поезия » Философска
336 0 1

Няма такъв

в който стресът

да не нанася регрес

 

Но има такива

      сред нас

които стресират и стреса

казват с усмивка

на глас

 

    ЗДРАВЕЙТЕ!

 

Денят е прекрасен

нали?

Да  (го) оползо-творим.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??