Тъгата, обзела душата ми,
не ме напусна и тази година,
от Любовта, която обърнала ми е гръб
и че нещо значимо за мен си замина.
Единствено и само теб обичам,
единствена за мен си на света,
с всичко ще се боря да те имам
ще се боря, няма просто да стоя.
Повярвай на мене ти,
повярвай ми, не се плаши,
ръката ми подадена хвани,
отпусни се, до мен върви.
© Митко Тодоров Всички права запазени