18.07.2008 г., 23:21 ч.

??? 

  Поезия » Любовна
537 0 0
???

Какво ще направя с огъня,
който ден и нощ ме изгаря?
Какво ще запълни сърцето,
а тази бездна, която отваря?

Къде ще скрия сълзите,
надолу пълзящи по скулите?
Къде ще отидат въздишките -
моите и твоите, а думите?

Как ще си спомня усмивката -
аз не съм я забравяла?
Как друг ще галят ръцете ми,
щом теб съм с ласки дарявала?

Защо ще мръква нощта,
щом телата не са вече слети?

Защо ще идва денят,
а слънцето няма да свети?




© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??