22.11.2007 г., 18:13 ч.

* * * 

  Поезия
794 0 1
 

                               Плача за тебе

 

                         Плача за тебе и никой не вижда

                         как сълзи се стичат по мойто лице

                         и как любовта като буря приижда

                         и колко много болка има в моето сърце.

                         Плача за тебе и никой не пита

                        колко разруха има във мен.

                         И как любовта като птица излита

                         и чакам я въпреки туй ден след ден.

                         Мисля за тебе, а спомен изгарящ

                         се сгуши във мойта душа.

                         И времето бяга, като огън догарящ

                         и всичко отива си - в мене тъга...

                         Искам да върна дните предишни,

                         които да топлят мойто сърце,

                         искам да махна всичко излишно

                         и само ти оставаш...

                                               ... докато и любовта умре...

© Стамена Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило, много нежен стих си сътворила!
    Поздрав!6+
Предложения
: ??:??